На 29 ноември ще се проведе конференция на тема "Ролята

...
На 29 ноември ще се проведе конференция на тема "Ролята
Коментари Харесай

Фандъкова и Мария Габриел ще участват във форум за ролята на образованието

На 29 ноември ще се организира конференция на тематика "Ролята на образованието за поощряване на фундаменталните полезности на Европейски Съюз ". Организатори на форума са Сдружение "Граждани за европейско развиване на България ", Центърът за европейски проучвания "Вилфрид Мартенс " и Фондация "Конрад Аденауер ". Събитието ще се организира в зала "Триадица " на "Гранд хотел София ".

Официалното разкриване на полемиката ще бъде в 10.30 часа, като в него ще вземат участие ръководителят на Сдружение "Граждани за европейско развиване на България " и кмет на София Йорданка Фандъкова, ръководителят на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер " в столицата Торстен Гайслер и стратегическият координатор и теоретичен откривател към Центъра "Вилфрид Мартенс " Федерико Отавио Рехо.

В рамките на форума по тематика "Образованието на бъдещето " ще приказва българският еврокомисар по научни проучвания, нововъведения, обучение, просвета и младежи Мария Габриел. Гостуващи лектори на конференцията са също по този начин министърът на образованието Красимир Вълчев, както и преподавателите в столични образователни заведения София Бонева, Албена Костова и Емилия Паламаркова. Модератор на полемиката ще бъде ръководителят на просветната комисия в Народното събрание Милена Дамянова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР