На 29 ноември ще бъде премиерата на новия български филм

...
На 29 ноември ще бъде премиерата на новия български филм
Коментари Харесай

Александър Сано сподели пред БЛИЦ, че след два месеца...

На 29 ноември ще бъде премиерата на новия български филм "Диви и щастливи ". Продуценти на лентата са безконечния тандем Александър Сано и Яна Маринова, които към този момент са доказвали нееднократно своя професионализъм. Сред актьорския състав са още Луиза Григорова, Дария Симеонова, Асен Блатечки и така нататък Повече от месец над 80 експерти – техници, осветители, звукооператори, фотографи, художници, гримьори, фризьори и каскадьори обикаляха най-красивите места в България, с цел да снимат неповторимите подиуми от кино лентата „ Диви и щастливи “. Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев ловко пресъздават, се ражда на 8-ми март. Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сюжет за смелата и борбена жена, която има потребност от повече самочувствие, с цел да реализира фантазиите си и да откри щастието си.

Наш кореспондент се срещна с Александър Сано, с цел да разбере повече любопитни детайлности към новия му план, който се чака да надмине едни от огромните холивудски продукции.

- Сано, разкажи ни малко повече за кино лентата "Диви и щастливи ", на който с Яна Маринова сте продуценти и основни настоящи лица?


- По кино лентата работим от година и половина с написването на сюжета от Борислав Захариев. В края на предходната година започнахме с първите фотоси във Варна, след което направихме пауза. Искахме да мине зимата и да е съответна природата на това, което желаеме да снимаме във кино лентата. Имахме три снимачни интервала, като най-усърдно работихме през месец май. Оставихме си два снимачни дни за изключителна екшън сцена в една царевица. Засадихме пробна царевица към 20 декара, която трябваше да ичакаме да порасне. Тя пониква по-висока от естествената царевица и се наложи да си я отглеждаме и да чакаме. Но ще видите една от най-перфектните подиуми в българското кино въобще.

Цялото изявление с известния артист четете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР