На 29 май излиза подаръчното издание Неделни разговори за душата

...
На 29 май излиза подаръчното издание Неделни разговори за душата
Коментари Харесай

Опра Уинфри с Неделни разговори за душата

На 29 май излиза подаръчното издание Неделни диалози за душата от Опра Уинфри, с печата на издателство Хермес. Книгата съдържа вдъхновяващи прозрения от паметното предаване. Определяна за "кралицата на медиите “, за най-влиятелната жена в света и за един от най-големите филантропи в американската история, Опра Уинфри безспорно се подрежда измежду най-авторитетните и уважавани публични персони на нашето време.

Дете на самотна майка тийнейджърка, Опра израства в беднотия и е жертва на принуждение в продължение на години. Кариерата й стартира инцидентно, когато в локално радиопредаване в Тенеси на смешка я молят да прочете новините. Младата жена се оправя толкоз добре, че става първата чернокожа водеща на новините.

През 1983 година към този момент води лично предобедно шоу, което бързо набира голяма известност. Три години по-късно започва именитата телевизионна стратегия Шоуто на Опра Уинфри. Последвалото е история, която продължава да бъде най-яркият образец за невиждан медиен триумф и висок професионализъм, подчинени на концепцията за почитание към ползите и потребностите на фена.

Култовото шоу се излъчва над две десетилетия, като в това време Опра реализира невиждан триумф като медиен бизнесмен, развива редица благотворителни дела и става най-влиятелната жена в Съединени американски щати. Получава почетна степен от Харвардския университет и е удостоена с „ Президентския орден на свободата “.

През впечатляващата си кариера Опра Уинфри е основала неповторима връзка с хората по света. Като водеща и основен продуцент на едни от най-гледаните и награждавани излъчвания, тя носи прояснение и вяра на милиони фенове.

В този алманах Опра Уинфри събира за пръв път най-съкровените и затрогващи моменти на прояснение, въодушевили милиони фенове на удостоеното с три награди Еми телевизионно предаване Неделни диалози за душата.

Книгата е формирана от 10 глави, всяка от които показва значим стадий от духовното странствуване на самата авторка и стартира с есе, написано персонално от нея. Това е скъпа сбирка от най-значимите беседи на Опра с едни от най-уважаваните духовни водачи. Визионери като Тони Робинс, Ариана Хъфингтън и Шонда Раймс споделят какво са научили, търсейки смисъла на живота си.

Световнопризнати духовни учители като Екхарт Толе, Мариан Уилямсън и Уейн Дайър изясняват комплицираните ни връзки с егото и изцелителните сили на любовта, а бестселърови създатели като Черил Стрейд, Елизабет Гилбърт и Елизабет Лесър разискват прошката. С над 100 красиви фотографии, доста от които направени в имението на Опра в Калифорния, където се снимат Неделни диалози за душата, този алманах ще се трансформира в скъп сателит на читателя, пробудил се за чудесата и неограничените благоприятни условия на живота.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР