На 29 май феновете на най-успешния български медицински сериал ще

...
На 29 май феновете на най-успешния български медицински сериал ще
Коментари Харесай

Сестра Жекова се изправя пред олтара за финала на „Откраднат живот: Критична точка“

На 29 май почитателите на най-успешния български медицински сериал ще видят финалния епизод на „ Откраднат живот: Критична точка “ от 20:00 ч. по NOVA. Финалът ще бъде поднесен в двоен епизод, който ще показа женитба и събития, които ще доведат до нови разкрития. Булката ще бъде самата сестра Жекова, която ще се насочи към олтара, с цел да сбъдне фантазията си и да стане брачна половинка на Васко.

Ина ще се изправи пред най-голямото решение – дали да задържи детето на Борис и дали да продължи живота си с него. Междувременно Албена ще разкрие възприятията си към Тони, който ще се бори за живота си и трансплантация, която да промени бъдещето.

 откраднат живот Откраднат живот

„ Последният епизод на пети сезон още веднъж ще покаже непредвидени обстановки, а някои от развръзките ще се развият минути преди финала. За някои щастието ще бъде заслуженият край след тестванията, а други ще схванат, че този миг им се е изплъзнал “, загатват от продукцията.

Доцент Мазов и доктор Хинова ще се озоват в сериозна обстановка със своето дете, която ще предреши фамилното им бъдеще. Д-р Огнянова и доктор Ковачев ще би трябвало да решат дали имат смелостта да преодолеят страховете си или ще тръгнат в разнообразни направления. Данъчна машинация и неподозирани роднински връзки ще преобърнат визиите на лекарите в МБАЛ „ Св. Кирил “.

 Ина Фотева Откраднат живот NOVA

"Нова Броудкастинг Груп " е подготвила още една опция за почитателите на поредицата да се потопят в историята на своите обичани герои от самото ѝ начало. От 28 май, понеделник, от 14.30 ч. стартира излъчването на първи сезон на “Откраднат живот “ в ефира на DIEMA FAMILY.

Ще открият ли героите щастието на финала на пети сезон? Какви ще бъдат непредвидените разкрития? – феновете ще схванат на 29 май от 20:00 ч. по NOVA.

 откраднат живот сериозна точка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР