На 29 март зодия Телец по-добре да не вдига телефона

...
На 29 март зодия Телец по-добре да не вдига телефона
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 март петък: Телефонът си да не вдига зодия

На 29 март зодия Телец по-добре да не подвига телефона си.

Ето и хороскопа от:

Овен

През този ден ще си намерите брат по разсъдък. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и усеща също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и забавно – сякаш се познавате от самото си раждане. Може би ориста Ви в действителност е такава...

Телец

Денят изисква внимание и нерешителност: в случай че през днешния ден допуснете неточност, та въпреки и най-незначителната, евентуално ще бъде видяна от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е неприемлива, а и обстановката не го изисква.

Сериозен проблем може да се окажат връзките с родителите - доста мъчно ще стигнете до единно мнение, а за реализирането на каквито и да било проекти, ще се изисква необикновен ресурс от самообладание и благосклонност.

По-добре не вдигайте телефона си, поради опити да бъдете излъгани.
 

Близнаци

Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.
 

Рак

Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.
 

Лъв

Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
 

Дева

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в уединение, само че не и измежду многолюдна навалица. Вие хем желаете да си отдъхнете както би трябвало, хем желаете да прекарате времето си с един доста значим за Вас човек. Така че вместо на мощ да отидете някъде и да си давате тип че чудесно си прекарвате, в случай че в действителност нямате конфигурация за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер единствено за двама.
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Нещата не вървят доста добре, само че това напълно не значи, че би трябвало да се отказвате. Този ден е доста подобаващ, с цел да се замислите за бъдещето. „ Посещават ” Ви забавни хрумвания, които за в този момент е мъчно да реализирате. Но по-късно, когато обстановката се промени, вероятно ще се върнете към замислите и проектите на този ден. Известиятот далечни родственици и отдавнашни другари ще Ви радват Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с обичания човек, ползите и желанията на който не постоянно ще съответстват с Вашите, само че спорове и разправии въпреки всичко ще съумеете да избегнете.
 

Стрелец

Посветете този ден в правенето на проекти: на околните дни, не днешната вечер и на далечното бъдеще. Може да планирате и самото сформиране на проектите, в случай че желаете по-късно всичко, което замисляте, да може да реализирате сполучливо. Защо тогава да не замислите повече неща? Вечверта прекратете планирането и преминете към реализация на това, което към този момент сте замислили, изключително в случай че се касае за вечеря с някого.
 

Козирог

Ще се наложи да се помирите с обстоятелството, че надалеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви следва да имате работа с доста хитри, авторитетни и мощни противници. Това ще бъде много уморително, само че по своему забавно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде самобитно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в персоналния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни самопризнания и сантиментални срещи. Изключително прелестен сърпрайз може да очаквате, в случай че сте дама –Козирог.
 

Водолей

Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин може би е по-лесно...
 

Риби

В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР