На 29 март 2022 г.,около 21,30 ч., е бил получен

...
На 29 март 2022 г.,около 21,30 ч., е бил получен
Коментари Харесай

Вижте лъскавия черен звяр, чийто шофьор сътвори простотията на деня

На 29 март 2022 година,около 21,30 ч., е бил получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие в Пловдив на ул. " Поп Манол “. Пристигналите полицейски чиновници са открили нанесени материални вреди по няколко автомобила, които били паркирани близо един до различен.

По-късно е открит лидерът на лек автомобил " Мерцедес “ – А.А., на 28 година, чиято кола също е била ударена и той вероятно е причинител на горното действие. На А.А. е изработен тест с техническо средство " Алкотест Дрегер “, който отчел 2,07 промила алкохол. Той е дал кръвна проба. А.А. е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.  

Във връзка с случая в Районна прокуратура-Пловдив са докладвани две формирани досъдебни производства. Едното от тях е бързо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол.

Второто е досъдебно произвеждане за породени обилни имуществени вреди при ръководство на МПС на 7 автомобила. След правенето на назначените експертизи двамата наблюдаващи прокурори ще преценяват по-нататъшните дейности по следствието, за които обществеността ще бъде известена.

И сега по двете досъдебни производства се правят процесуално-следствени дейности.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР