На 29 април Общинският съвет на Пазарджик е взел решение

...
На 29 април Общинският съвет на Пазарджик е взел решение
Коментари Харесай

Защо се продава гората над Црънча и за какво настояват местните?

На 29 април Общинският съвет на Пазарджик е взел решение 370 декара от гората над село Црънча да бъде продадена на скришен търг. 2200 души са подкрепили петиция, в която гората да не се продава и да не се прави дивечов разплодник, споделя bTV.
Хората на място са недоволни и разясняват, че това ще затвори достъпът им до гората. Те желаят гората да остане на жителите на село Црънча. Става ясно, че след правосъдна борба собствеността над гората от обществена, е станала частна.
В ефира на предаването " Тази заран " генерал-майор Явор Матеев, пълководец на взаимното командване на специфичните сили, коментира, че във вчерашния ден не е трябвало хората, които стачкуват, да навлизат в зоната на боен обект. По думите на ген. Матеев протестиращите са навлезли в частта, където се организираха стрелбите, на полигона.
Генерал Матеев съобщи, че протестиращите са били хора, които живеят в прилежащото обитаемо място и доста добре знаят какви са формите на напредване в региона.
По думите на ген. Матеев образуването на специфичното командване води до опция да се употребява най-хубавото от обособените специфични сили за реализиране на взаимен резултат при дадена интервенция.
Генерал Матеев сподели, че всички командоси се приготвят всекидневно за война, само че с цел да пазят мира. Според Матеев същността на специфичните сили е обвързвана със стреляне, наред с останалите видове подготовка. Генералът уточни, че сега неналичията са наваксват с бързи темпове. Явор Матеев акцентира, че доста хора идват с желанието да станат бойци.
Темата продължава и в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР