На 29 април е премиерата на новия български филм Чудовища,

...
На 29 април е премиерата на новия български филм Чудовища,
Коментари Харесай

Новият български филм Чудовища с премиера на 29 април

На 29 април е премиерата на новия български филм " Чудовища ", оповестяват от екипа. Създаден по концепция на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа, филмът е пълнометражен кинодебют на режисьора Калоян Патерков. Оператор е Кирил Проданов, предава Българска телеграфна агенция.

" Чудовища “ предизвика феновете по тематиката за цената на същинската обич, какъв брой коства тя и може ли да се продаде, и най-много търси отговор на въпроса “В какво се трансформираме, когато любовта липсва?”, описват от продукцията.

" Самият филм се занимава с тематиката, че всеки човек, останал без обич, е страшилище. Дали тъй като си бил в среда, която е не за теб, дали тъй като се предпазваш непрекъснато, с цел да не се чувстваш засегнат или по други аргументи, само че всеки от нас попада или е попадал в клопката на опцията да бъде страшилище. Всеки от нас в живота си попада в бездната на това да бъде страшилище и това се случва постоянно, когато останеш без любов, без обич ", споделя актрисата Яна Маринова.

В актуален свят на шумно веселие и телесни нужди, един публицист кани на изявление три дами с забавна специалност - поръчкови дами за регламентирани връзки. Това е специалност, която разделя обществото на две - за и срещу техните услуги. Какво е това, което може да се продаде - парче душа, парче живот, обич, отвън телесните измерения. Дали журналистът желае да разбере и осмисли тяхната позиция или самият той крие потребността от услугите, които оферират.

Чувствителност, прочувствени преломи и вълнуваща загадка са обединени от казуса на динамичните и чупливи дни, в които живеем - неналичието на обич, поради която можем да се превърнем в чудовища и даването на такава, поради която си заслужава да живеем, описват от екипа на кино лентата.

" Една от репликите на журналиста във кино лентата е " Допускали ли сте в миналото, че светът ще стигне до услугата, която вие оферирате? " Аз позволих. Да взема от живия живот тази цяла напредничава идея за една концепция, която ми се вижда напълно естествено развиване на " постланото “ в днешните дни. Нищо чудно някъде да се предлага услугата Регламентирана връзка или да дадем " самун " на по-находчивите в бизнеса. Любовта е извечна тематика, а когато неналичието е осезаема, става ужасно... Акцентът тук е на даването, обаче, на размяната, на обмена ", разяснява Наталия Дукова.

Във кино лентата вземат участие още Анастасия Левордашка, Лили Сучева, Владислав Виолинов, Андрей Стефанов, Емил Костов, Кирил Кирилов, Атанас Михайлов и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР