На 28 юни т.г. в Община Смолян се проведе пресконференция

...
На 28 юни т.г. в Община Смолян се проведе пресконференция
Коментари Харесай

Проведе се пресконференция по повод информационната кампания за управлението на видовете отпадъци в община Смолян

На 28 юни т.г. в Община Смолян се организира конференция за стартиралата осведомително – разяснителна акция на тематика: „ Управление на типовете боклуци на територията на Община Смолян “.
По време на акцията се организират осведомителни беседи. Разпространяват се рекламни и печатни материали – плакати, листовки, флаери на които е отпечатан и QR код с отпратка към www.smolyan.bg – “Управление на типовете боклуци на територията на Община Смолян “.
На конференцията бяха посочени и извършените към този момент срещи по тази значима тематика с възпитаници от СУ “Св.св.Кирил и Методий “, ОУ “Юрий Гагарин “, ОУ “Иван Вазов “, СУ “Отец Паисий “ и ЕГ “Иван Вазов “.
Присъстващите на конференцията бяха осведомени с ръководството на отпадъците на територията на община Смолян. Дискутираха се тематиките за разделното събиране, преработването, строителните боклуци, непотребните акумулатори, употребяваните батерии, старите електрически уреди, автомобилните гуми и излезлите от приложимост коли.
Бяха заложени и доста въпроси свързани с отпадъците и екологията.
Участниците получиха печатни материали, биоразградими писалки, силиконови гривни, брандирани бележки и други
В конференцията взеха присъединяване специалисти от община Смолян, в чийто сектор е тематиката за ръководство на отпадъците.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР