На 28 юли в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа

...
На 28 юли в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа
Коментари Харесай

Социалистите се качват на Бузлуджа

На 28 юли в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се организира обичайният събор на левицата, оповестява БГНЕС.

Началото на първата художествена част от програмата ще бъде обещано в 10.00 часа с изпълнителите Дани Милев, Владимир Димов, Елица Камбурова, Николай Манолов. В 10:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

В 11:30 часа ще бъде обещано начало на националния политически протест. От името на домакините, събралите се ще приветстват Кристина Сидорова, депутат от ПГ на левицата от Габрово и Румяна Друмева, ръководител на Общински съвет БСП-Казанлък.
Гери-Никол станала жертва на подправени вести, няма да пее за Българска социалистическа партия Тя отхвърля и да е била заплашвана от кмета на Варна Иван Портних
По време на митинга от трибуната ще се изричат ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, президентът на ПЕС Сергей Станишев, ръководителят на младежите в Българска социалистическа партия Николай Бериевски, националният представител Елена Йончева, ръководителят на Общински съвет на БСП-Ямбол Катя Георгиева, ръководителят на Национален профсъюз „ Защита” Красимир Митов.

По време на митинга ще бъдат връчени премиите „ Георги Кирков” и „ Димитър Благоев” от Корнелия Нинова.

Членове на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и народни представители от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " ще се срещнат с участници в Националния събор от общините и областите.

В 12:45 часа ще стартира втората част на художествената стратегия, с която се поставя и завършек на събитието, концертът на Горан Брегович.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР