На 28 юли 2022 (четвъртък) във Висше училище по мениджмънт

...
На 28 юли 2022 (четвъртък) във Висше училище по мениджмънт
Коментари Харесай

Конференция Цифрови технологии за туризъм, основан на преживяванията предстои във Варна

На 28 юли 2022 (четвъртък) във Висше учебно заведение по мениджмънт - Варна ще се организира интернационална конференция " Цифрови технологии за туризъм, учреден на прекарванията “.

Форумът слага акцент върху значимата роля на цифровите технологии в туризма, и по-конкретно смисъла им за основаване на първокачествен туристически артикул, учреден на прекарванията в Черноморския район.

Напредъкът на осведомителните и информационни технологии (ИКТ) придаде нов образ на актуалния туризъм. Новите технологии трансформираха потребителските настройки, улесниха достъпа до информация и форсираха неведнъж процеса на обмисляне и образуване на пътуването за бизнес или почивка. 3D, добавена действителност, роботи за обслужване и информация, приложения за проучване и пригаждане към ползите и желанията на самостоятелните консуматори са все по-често употребявани решения в изгода основаването и допълнението на туристическото прекарване.

По време на еднодневната конференция, специалисти, откриватели, бизнесмени и представители на културни институции от 4 страни ще обсъдят мястото на цифровите нововъведения в туризма, учреден на прекарванията в Черноморския район и ще показват образно по какъв начин новите решения могат да спомагат за възстановяване на положението му. Гост - лекторите от Армения, Гърция, Грузия и България ще презентират ИКТ опциите за обогатяване на туристическите услуги и тяхното показване, промотирането на културни събития и културно-историческо завещание на база действителни образци.

В края на конференцията ще бъдат дискутирани и значимите съпътстващи тематики като отношение на туристите по отношение на новите технологии, потребността от цифрови умения в туризма и ролята на взаимното културно благосъстояние като източник на нови предприемачески хрумвания.

Събитието ще бъде от изгода за:

Представители на туристическия бизнес и бизнесмени в областта на гостоприемството (тур оператори и туристически организации, ресторантьори, хотелиери);

Представители на браншови и секторни организации, съюзи и обединявания в областта на туризма и гостоприемството;

Представители на висши образователни заведения, научни среди, откриватели, културни институции;

Централни/регионални/местни управляващи, които дават отговор за съставянето на политиките в региона на туризма;

Широката общност и потребители;

Медии и други заинтригувани групи и лица.

Събитието ще се състои в конферентната зала на Висше учебно заведение по мениджмънт (гр. Варна, ул. Оборище, 13А, ет.4), с начален час 10:00. Участието е гратис, само че се изисква предварителна регистрация ТУК.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР