На 28-ти и 29-ти април 2018 г. ще имаме възможността

...
На 28-ти и 29-ти април 2018 г. ще имаме възможността
Коментари Харесай

Стартира 14-тото издание на традиционния студентски маратон в НАТФИЗ

На 28-ти и 29-ти април 2018 година ще имаме опцията да забележим какво са ни подготвили тази година студентите на НАТФИЗ в 14-тото издание на 36-часовия маратон. За следващ път се включваме в маратонското тичане на театрални и кино дистанции.
И в тазгодишното издание на маратона студентите разтварят вратите на родната Академия, с цел да показват обществено работата си през миналия сезон под формата на представления, прожекции и изложения! В продължение на 36 часа БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ и при ВХОД СВОБОДЕН всички любопитни – фенове и бъдещи кандидат-студенти ще могат да видят изискванията на обучение в НАТФИЗ, както и всичко основано с гений и доста труд през образователната година.
Програмата на 36-часовия сценичен и кино маратон включва към 30 представления и открити часове на сцените на Учебен куклен спектакъл и Учебен трагичен спектакъл, както и филми на настоящи и някогашни ученици на Академията, които ще бъдат излъчени в Учебната кинозала. За да знаем къде и по кое време тъкмо да включим хронометрите на сетивата си за изкуство – ЕТО Я И НЕЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР