На 28 септември ще се проведе IV издание на международното

...
На 28 септември ще се проведе IV издание на международното
Коментари Харесай

Лекоатлети от 10 страни ще се съревновават в „Пробег на свободния дух Русе – Гюргево“

На 28 септември ще се организира IV издание на интернационалното съревнование „ Пробег на свободния дух Русе – Гюргево “.
В конкуренцията ще се включат най-хубавите български спортисти, измежду които Митко Ценов, Йоло Николов, Стоян Владков, Християн Стоянов, Маринела Нинева, Дебора Аврамова и други
Регистрираните участници са 200, като има представители от България, Румъния и още осем страни, измежду които и Кения, чиито състезатели постоянно са любимци в бягания на дълги дистанции.
Състезанието с маршрут 15 км започва в 11 ч. от площад „ Свобода “, пресича река Дунав през Дунав мост, след което финишира пред часовникова кула в Гюргево.
Припомняме, че в часовия диапазон сред 11 и 13 часа, ул. „ Доростол “ и бул. „ Тутракан “ поетапно  ще се затварят за придвижване (МПС ще минават с пропусквателен режим според от придвижването на участниците в надпреварата.) В тази връзка са вероятни и нарушавания в графика на публичния градски превоз. Също по този начин, сред 11 и 12 часа ще бъде затворен за придвижване на МПС и Дунав мост.
„ Пробег на свободния дух Русе – Гюргево “ се провежда от Спортен лекоатлетически клуб „ Дунав “ Русе и Спортен клуб „ Гюргево “ с партньорството на Община Русе и община  Гюргево, с поддръжката на Фондация „ Русе – град на свободния дух “ и Министерство на младeжта и спорта на Република България
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР