На 28 ноември Нептун започва да се движи директно в

...
На 28 ноември Нептун започва да се движи директно в
Коментари Харесай

Край на ретроградния Нептун, вслушайте се в интуицията си: какво да очаква всяка зодия

На 28 ноември Нептун стартира да се движи непосредствено в домашния си знак Риби , завършвайки петмесечен назадничав интервал на примиряване с действителността. В астрологията Нептун може да внесе заблуда, да усъвършенства фантазиите и да насърчи уединението, с цел да ускори вашата духовна мъдрост.

Всъщност, когато планетата е била открита за първи път през 1846 година, е имало доста комплициране и несъгласия! Докато се случва този пренос, Нептун ще образува под напрежение аспект, наименуван квадрат със. Значение: време е да оставите интуицията си да осветява пътя напред!

Ретроградният Нептун донесе бистрота, стигнахме до изясненост кое е правилно и кое не. Насладихме се и на лекото освобождение на рестриктивните мерки в нашето придвижване, които изпитахме по-рано през годината. Сега, когато Нептун още веднъж върви напред, е значимо да употребявате вътрешните си насоки, с цел да навигирате в мъглата, която се завръща. От вас зависи да се вслушате за изясненост, преди да повярвате на всичко, което чувате.

Ето какво да очаквате от директния Нептун съгласно зодиакалния си знак:
 Какво да чака всяка зодия от директния Нептун  Какво да чака всяка зодия от директния Нептун  Какво да чака всяка зодия от директния Нептун  Какво да чака всяка зодия от директния Нептун
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР