На 28 март, 2019 г., в Delancey Street Theatre, Сан

...
На 28 март, 2019 г., в Delancey Street Theatre, Сан
Коментари Харесай

Българка с панорама на анимационна документална поредица в Сан Франциско

На 28 март, 2019 година, в Delancey Street Theatre, Сан Франциско, ще се прожектират поредицата от късометражни филми Masters of Survival, продуцирани от българката Боряна Иванова за световноизвестното немско цифрово студио UFA. В красивата, рисувана на ръка анимация, сюжетът следва трагичната, трагична, окуражаваща и на моменти даже комична орис на 10 бежанци.

Всеки късометражен филм показва ориста на един човек, който е заставен да изостави остарелия си живот и да стартира ново начало. Филмите са показани на редица интернационалните кино фестивали в Европа и Съединени американски щати и са с прожекции в влиятелния Дом на Световните Култури в Берлин, Германия.

Боряна Иванова e режисьор, актьор и продуцент, който основава завладяващи разкази за необятната аудитория. Работи с медийни компании и общности по целия свят, обединени към една концепция – да се отворят нови хоризонти за креативните благоприятни условия. Като съчетава разнообразни медии, тя се стреми да основава новаторски истории и в това време да преглежда сериозни въпроси със обществена значителност.

Родена и израснала у нас, Боряна учи в България и Холандия, след което живее в Испания, Южна Африка, Германия и Съединени американски щати. В момента твори сред Берлин и Калифорния, а измежду най-интересните й последни планове е анимационният сериал за VR – Futureville, който предизвика феновете да мислят по един друг метод за новите технологии. С него публиката ще влезе в нова епоха на разказването на истории – груповото странствуване.

„ Благодарение на отворения към феновете сюжет, ние им даваме опция да си взаимодействат с описа и да дефинират по какъв начин да се развие историята, защото има различен край за всеки един епизод “, изяснява Боряна. Отскоро, Боряна Иванова се е посветила на още една пристрастеност – силата на дамите, обеднени в общността Бъдещето на Киното, чиято концепция е посредством VR-а, като ново средство за описване на истории, да изкорени предразсъдъците във филмопроизводството.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР