На 28-и юни в НДК се състоя най-голямото технологично събитие

...
На 28-и юни в НДК се състоя най-голямото технологично събитие
Коментари Харесай

Какво успяхме да научим за съвместното бъдеще на човек и машина на Webit 2023

На 28-и юни в НДК се състоя най-голямото софтуерно събитие в София - Webit. На сцената се качиха известни специалисти, които показаха пред публиката на Webit разнородни способи за потребление на изкуствен интелект. Лекторите показаха последните трендове в разнообразни области, като финанси, опазване на здравето, бизнес, маркетинг, занимания, разкривайки капацитета на изкуствения разсъдък в тези сфери. Webit несъмнено удостовери значимостта на изкуствения разсъдък за бъдещето.

Сега ще ви представим част от това, което лекторите на Webit споделиха за бъдещето на изкуствения разсъдък.

AI-детектор:

“Всяко приложение за чат ще има опция да ни осведоми дали беседваме с изкуствен интелект. ” - това сподели , реализатор шеф на Rakuten Viber от сцената на Webit.

Освен това приложенията ще могат да ви предизвестяват без значение дали разговаряте с човек или AI по кое време някой има неприятни планове към вас и да вземем за пример желае да открадне вашите персонални данни, номер на кредитната карта.

AI в основаването на образно наличие:

“Използвайте AI, в противоположен случай AI ще ви употребява. ” - съветва  (Главен действен шеф и партньор)  своя маркетинг екип в 1ForFit още преди 7 месецa.

В неговата презентация той показа доста скъпи и потребни нововъведения от света на цифровия маркетинг. Почти невероятно е да отличим същинска фотография от тази генерирана с AI, изключително, когато бързо превъртаме през обществените си медии. Всъщност Велизар показа, че когато се изпозлва AI фотография вместо същинска за реклама - няма разлика и в честотата на кликване на фотосите и ефиктивността на акцията. Използването на изображение генерирано с изкуствен интелект икономисва хиляди долари, които до в този момент са се отделяли за фотосесии, наемане на модели и инфлуенсъри, съоръжение за реализирането на сполучлива маркетинг акция онлайн. А по какъв начин маркетинг експертите употребяват изкуствения разсъдък за генериране на сходен тип наличие, може да гледате .

Черната кутия в опазването на здравето & командни центрове в лечебните заведения:

“AI в опазването на здравето революционизира метода, по който лекуваме нашите пациенти. Данните ще бъдат ключът за нас в опазването на здравето. ” -  сподели проф.  (изпълнителен шеф на Medical Realities

Черната кутия в областта на опазването на здравето ще има същата цел, каквато има в авиацията - да събира всевъзможни данни за това по какъв начин е протекла дадена интервенция, по какъв начин се е справил екипът, по какъв начин тъкмо са действали. Също по този начин към този момент все по-често се виждат командни центрове в лечебните заведения, където може да се следи цялата информация за пациентите, кой последно ги е посетил, заети кревати и други

AI разбори могат да предсказват по какъв начин лечебните заведения могат да бъдат по-ефикасни в работата си.

Ролята на AI и учителите в образованието

“AI в действителност ще помогне и усили достъпа до висококачественото, персонализирано интерактивно образование. ” - сподели изпълнителният шеф на Coursera, Джеф Магионкалда

“Учителите би трябвало да играят основна роля в гарантирането, че организират открити полемики с учениците по отношение на предразсъдъците, които учи и към които се придържа изкуственият разсъдък през днешния ден. ” -  Дипти Чандър, президент на E-mma

Учителите ще продължат да бъдат значима част от просветителната система и то основната им задача ще бъде да научат децата на положителни обществени умения и по какъв начин да разграничават подправена информация и дийпфейк наличие, с цел да не бъдат подведени.

Мария Морайс, шеф, Consumer Industry Cloud, SAP (UK) пък посъветва публиката - “Винаги имайте свободата на избор по отношение на това, кои области от изкуствения разсъдък ще автоматизирате, а кои не, и единствено тъй като нещо е допустимо с технологията, това не значи, че би трябвало постоянно да го вършиме. Изберайте умно! ”

Всички участия на сцената на Webit могат да бъдат към този момент открити на уеб страницата - 

Нова Броудкастинг Груп е стратегически сътрудник на Webit.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР