На 28 и 29 август село Михалково ще приеме световното

...
На 28 и 29 август село Михалково ще приеме световното
Коментари Харесай

Георги Гетов преди световното по спинингов риболов в България: Имаме големи шансове за топ 3

На 28 и 29 август село Михалково ще одобри международното състезание по спинингов лов на риба на хищници с изкуствени примамки. Край река Въча своето майсторство в улова ще показват и най-хубавите български състезатели, предвождани от шестия в международната класация Георги Гетов. Специално за Gong.bg той показа упованията си за представянето на българския народен тим на шампионата с уточнения за провеждането на надпреварата и разпоредбите на спининговия лов на риба. Опитният занаятчия на въдицата също по този начин показа за това по какъв начин се е запалил по този спорт и дали той има вероятности у нас.

В края на месец август у нас следва международно състезание по спинингов лов на риба на хищници с изкуствени примамки, като научихме, че то ще бъде със солидно интернационално присъединяване. Разкажете ни като цяло за надпреварата.

Надпреварата ще е в село Михалково, близо до Девин. Ще вземат участие 15 страни с 60 индивида дейни състезатели и още най-малко толкоз треньори и щаб. Българският тим ще бъде от четири души плюс една запаса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР