На 28 декември в столичния клуб City Stage за една

...
На 28 декември в столичния клуб City Stage за една
Коментари Харесай

Група ЕКС закриват годината с лудо шоу в София - slava.bg


На 28 декември в столичния клуб City Stage за една безусловно паметна вечер на сцената ще стъпят ЕКС-клузивните членове на група ЕКС – Ерол, Светльо Витков и Кольо Гилъна. Преди броени дни емблематичните вокалисти се завърнаха от първото си общо огромно турне в Европа, което ще завърши най-официално в София.

Билетите за концерта са към този момент в продажба на цени от 20 до 40 лева

Как е минал щурият тур из Стария континент, ще излезе ли истинска продукция под името ЕКС и какви са независимите му проекти, пред „ Монитор “ показа Ерол Ибрахимов.

- Здравей, Ерол. Тъкмо се върнахте от едно турне зад граница. Разкажи ни за него? Всичко!

- Турнето мина в осем европейски града - Берлин, Мюнхен, Брюксел, Амстердам, Франкфурт, Виена, Карлсруе и Кьолн. Беше като същинско турне на същинска група. Пътувахме дружно, цялата група в бус, вечер свирехме, а на другия ден потегляхме за идващият град. Концертите бяха доста яки. Публиката извънредно енергична - от дълго време не бяхме виждали такова пого и аз персонално се усещах, като в документален филм за някоя известна група, Iron Maiden, да вземем за пример.

- Какво ви споделиха нашите сънародници зад граници и по какъв начин реагираха на концертите ви?

- Реакцията на публиката беше изключителна. На някои концерти имах възприятието, че ще падне покрива на клуба. Срещите с хората след концертите също бяха доста приятни и топли. Чувствахме се като у дома въпреки надалеч от вкъщи. За веселби не оставаше доста време, а носталгията - като че присъстваше от време на време, само че поукротена от дивия пънк.

- Още в края на лятото заговорихте за нова ария, която да е на група ЕКС и май по твой текст… какво стана с нея? Няма ли да ни я подарите за Коледа?

- Все още не сме подготвени с нова ария, тъй като през лятото се подготвяхме за турнето, пък и със Светльо работихме върху едно негово парче - "На три морета ", което към този момент се върти в ефира. Надявам се идната година да имаме и чисто нова ария.

- Сега ви чака последният огромен концерт за годината, по традиция в City Stage. Какво сте подготвили?

- Този концерт е нещо като свършек на европейското турне, тъй че ще бъде програмата, която представяхме до момента.

- А какво се случва с твоя независим план?

- Работя върху независим албум. Вече приключих една ария - "Дупка в морето " и сега работя върху нова, която се споделя "Да бъде май ". Надявам се след празниците да се похваля с нещо ново.

- Да попитам ли за „ Уикеда “? Продължава ли да е замразен план?

- Аз в никакъв случай не обичам да споделям "никога ", тъй като човек в никакъв случай не знае какво ще му донесе утрешния ден. Сега съм се фокусирал върху независимия си план и групирам група, с която да стартираме живи участия. Едно нещо в никакъв случай не свършва изцяло и вечно просто приема друга форма и наличие, може би.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР