На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се

...
На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се
Коментари Харесай

Два Huawei P30 Pro и 5G рутер на компанията са част от професионалния сет за 5G предаването на живо на първия концерт на вода на Орлин Павлов

На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се състои първият концерт на Орлин Павлов, извършен върху плаващи понтони. В рамките на своята серия проби на новата 5G технология „ Теленор " ще направи музикалното шоу налично в действително време и за гостите на особено събитие в столичния парк „ Заимов ".

Потребителите на мобилното приложение MyTelenor също ще могат да бъдат очевидци от близко на протичащото се на сцената по време на концерта и след него. Каква е техниката, с помощта на която и феновете отвън Пловдив ще могат да се почувстват на метри от плаващата сцена на този първи по рода си концерт?
Динамичната картина се снима от 5 камери: камерите на два смарт телефона Huawei P30 Pro, ситуирани най-близо до сцената, надлежно в нейната лява и дясна част, и три видео камери. Huawei P30 Pro направи гражданска война в мобилната снимка със своите благоприятни условия за снимане в голям диапазон от дистанции, както в макро режим от 2,5см, по този начин и с 10-кратно хибридно приближение. Но една от най-впечатляващите му характерности, оценена и от EISA, която преди броени дни го разгласи за смарт телефон на годината, си остава способността му да снима с професионално качество и фото, и видео, при извънредно сложни светлинни условия - от съвсем цялостен мрак до динамично изменяща се светлина от разнообразни по тип, цвят и устременост светлинни източници.



Този аспект на мощта му се вижда изключително ясно при снимането на живи концерти. В приложението MyTelenor, както и на огромния екран в столичния парк „ Заимов " наличието, чийто източник са камерите на P30 Pro, ще бъде ясно обозначено. Малкият размер на смарт телефоните дава и спомагателното преимущество те да бъдат позиционирани оптимално покрай сцената, тъй че отдалечените от нея фенове да се почувстват като част от нея, без това да компрометира гледката за тези, които гледат концерта онлайн в Пловдив.



5G технологията с нейната ниска инертност,висока скорост и надеждност на връзката и висок потенциал, идва на помощ за това концертът от Пловдив да бъде следен в ново измерение на термина „ действително време " в парка „ Заимов " в София. Тук с изключение на цялостното партньорство на Теленор и Huawei при провеждането на 5G проби у нас, на помощ идва и 5G рутерът на компанията CPE 5G Pro -устройството, което стои от страната на крайния консуматор, предаващ мултимедийното наличие за разпространяване от 5G мрежата на телекома.

Не пропускайте да се насладите на музиката на Орлин Павлов и на бъдещето на модерните технологии, на което ще станете очевидци на 28 август.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР