На 28.07 в 20:00 часа настъпва Новолуние в знака Лъв.

...
На 28.07 в 20:00 часа настъпва Новолуние в знака Лъв.
Коментари Харесай

Новолуние в Лъв: Значим период за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Скорпион и Телец

На 28.07 в 20:00 часа настава Новолуние в знака Лъв. Тогава градусите от придвижването на Луната ще съвпаднат с тези на Слънцето. Действието на събитието ще се усеща най-силно на 28.07. и 29.07. най-много в сферите на въздействие на знака, в който се случва то. Знакът Лъв дава отговор за децата, любовта, заниманията, заниманията и хазарта. Периодът към Новолунието е подобаващ за премисляне на проекти и цели, както в персоналните, по този начин и в професионалните взаимоотношения, за обособяване внимание на обичано занимание или спорт, занимания с деца, флиртове и срещи.

Добре е да заобикаляме разногласията, сключването на контракти, пазаруването на артикули и услуги, хазартните игри, впускането в рискови връзки и любовни случки, прекаляването с храна и питиета.

Много мощно ще въздейства събитието на преценките ни. Възможно е да не поносим непознати отзиви и интервенция през интервала и да сме леко нетърпеливи към останалите. Добре е да се постараем да сме деликатни при диалозите и общуването ни със заобикалящите, тъй като не е изключено да изтърсим нещо недомислено или обидно и да си развалим връзките.

Най-значим ще бъде интервалът към Новолунието за закрепените знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Много е евентуално те да стигнат до огромни прозрения и да осъществят забележителен триумф във значима за тях сфера.

Голяма част от въздушните знаци Близнаци и Везни с лекост ще взимат решенията си и ще са мощно уверени в истинността на своите думи и дейности. При всички случаи е добре да не са прекомерно крайни с най-близките си хора, с цел да не наранят някого понесени от вихъра на импулсивността.

Огнените знаци Стрелец и Овен по всяка възможност ще изживеят интервала към Новолунието много сантиментално и в търсене на непосредственост с различен човек. При тях е допустимо да изникнат непредвидени събития в работата, към които ще им се наложи да се напасват.

Водните знаци Риби и Рак ще имат предпочитание да споделят интензивно с другите и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени къси пътувания или закупуване на средства за връзка или превоз.

Земните знаци Козирог и Дева ще са мощно ангажирани с финансови въпроси и може да решат да разширят активността си или да намерят нови способи за облага. Също по този начин ще усещат мощна потребност да черпят с цялостни шепи от живота и да му се любуват.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР