На 27 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна

...
На 27 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна
Коментари Харесай

В ж.к. Света Троица“ се налага спиране на водоподаването

На 27 юни 2019 година (четвъртък), по отношение на замяна на махленски тръбопровод и спирателен кран на ул. „ Крушево “ жк. „ Света Троица “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Илия Кушев “ от ул. „ Дебелец “ до ул. „ Чавдарица “
ул. „ Крушево “ от ул. „ Чавдарица “ до ул. „ Иван Хаджиенев “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Крушево “ до бл. 117.
Във връзка с реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Жабокрек “ жк. „ Лев Толстой “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Будинци “, ул. „ Жабокрек “, бл. 64, бл. 68
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Жабокрек “ ъгъла с ул. „ Будинци “.
Във връзка с замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. 40 кв. „ Враждебна “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. 40 от ул. 8 до ул. 59
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 40 №15.
Във връзка с създаване на махленски тръбопровод на ул. „ Здравец “ вилна зона „ Банкя “ гр. Банкя, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Вихрен “
ул. „ Здравец “ от ул. „ Свобода “ до ул. „ Вихрен “
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Здравец “ ъгъла с ул. „ Вихрен “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР