На 27 януари Венера преминава в знака на Риби. Както

...
На 27 януари Венера преминава в знака на Риби. Както
Коментари Харесай

Кои зодии ще срещнат любовта през 2023 г.

На 27 януари Венера минава в знака на Риби. Както знаем, това е планетата на любовта, тъй че някои от 12-те знаци в зодиака ще се възползват оптимално от благоразположението й и евентуално ще си намерят половинка в идващите месеци.
 Годината на Заека, китайската нова година и какво носи за всеки от знаците на китайския зодиак
Какво носи Годината на Заека на всеки от знаците в зодиака

2023-а би трябвало да е година на вярата

Кои са те ще научим по-късно. Междувременно би трябвало да сме наясно, че Венера благоприятства всевъзможни действия, свързани с обич, копнежи и прочувственост. Както и с отдаване на респект на красивото под формата на живопис, литература, музика.

Планетата на любовта ни кара да сме по-състрадателни към другите, да вършим жертви от своя страна, с цел да помогнем на нуждаещите си.
 Снимка 340242

Докато е в знака на Риби обаче, Венера ще помогне най-много за любовния живот на... Рибите . Както и Раците , и Скорпионите . Нелошо е въздействието върху интимните връзки на Телци, Козирози, Водолеи, Овни, Лъвове и Везни .
 Снимка 340238

Всички те обаче би трябвало да са наясно, че би трябвало да са подготвени на жертви в името на колегата си, да създадат първата крачка и да са подготвени да отстъпват, с цел да може любовта да им се усмихне, поучават ни от Astrosofa.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР