На 27 януари 2019 г. около 16:00 ч. в град

...
На 27 януари 2019 г. около 16:00 ч. в град
Коментари Харесай

След опасен екшън, млад шофьор се заби в полицейска патрулка

На 27 януари 2019 година към 16:00 ч. в град Плевен на улица в жк " Сторгозия ", чиновници с патрулен автомобил " Ауди " подават светлинен и звуков сигнал на лек автомобил " Фолксваген  Голф ".

Водачът на „ Фолксваген “-а правил очевидни нарушавания по ЗДВП - нарушавайки пътна маркировка М-1 при изпреварване. После съзнателно сервира автомобила вляво и вдясно, като ненадейно минава в лентите за придвижване, отнемайки преимуществото на вярно пресичащ пешеходец на пешеходна пътека и пътен знак Д-17. Нарушителят не стопира на пътен знак В-2. Предприема придвижване на заден ход и удря полицeйския автомобил.

При произшествието са нанесени незначителни материални вреди по двата автомобила - счупена предна ризница на патрулната кола и спукана задна ризница на " Фолксваген Голф ". Проверка обяснява, че лидер на „ Фолксваген “-а е 22-годишен от Долна Митрополия. Местопроизшествието е посетено от чиновници на бранш „ Пътна полиция “.

Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол с техническо средство " Дрегер- 7510 " като пробите са негативни. На 22-годишния е формиран акт по ЗДВП. Издаден е и протокол за ПТП.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР