На 27 септември 2019 г. от 12,30 ч. екипът на

...
На 27 септември 2019 г. от 12,30 ч. екипът на
Коментари Харесай

27 септември - Ден на отворените врати в АГ отделението на „УМБАЛ-Пловдив"

На 27 септември 2019 година от 12,30 ч. екипът на отделението по Акушерство и гинекология в „ УМБАЛ-Пловдив " провежда Ден на отворените порти. Медиците ще чакат пациентите на 3 етаж, пред Родилна зала.
Бъдещите майки и бащи ще могат да се срещнат с изискванията в болничното заведение, с реда и нужните документи за постъпване в лечебното заведение, както и какви са опциите за обезболяване на раждането. На техните въпроси ще дават отговор водещият експерт доктор Семра Халил.

На срещата през август бъдещите майки ни обсипаха с въпроси за Цезаровото сечение, сподели старшата акушерка Любомира Тошева, която постоянно взе участие в Дните на отворените порти. Според нея тази " фешън наклонност " в региона на ражданията не почива на медицински обстоятелства и затова е редно да отмине. „ Всъщност към този момент се следи една положителна наклонност - времето, когато надали не всички желаеха да раждат със секцио поради страха от болката или от увреждане на детето, остава в предишното.

Явно израстваме и съумяваме да приемем европейските и международните стандарти, които демонстрират, че Цезаровото сечение не е безвредно нито за майката, нито за плода и би трябвало да се ползва при строги медицински индикации ", съобщи старшата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР