На 27 май в София ще се състои третото издание

...
На 27 май в София ще се състои третото издание
Коментари Харесай

Третото издание на ISACA Day ще се проведе на 27 май

На 27 май в София ще се състои третото издание на профилирана конференция за ИТ инспектори ISACA Day “Cyberculture”. На уеб страницата на събитието можете да се запознаете с формалната стратегия.

Сред основните лектори на тазгодишното издание ще е Кен Спенс от лондонското отделение на организацията. Той ще приказва за историята и структурата на ISACA, както и за издаваните документи и привилегиите, от които могат да се възползват членовете ѝ.

Друг водещ представител на организацията, посетител на събитието тази година, е Далим Басу, CISA, CRISC, FBCS, CITP, Bsc.(Hons.) и шеф събития в ISACA London Chapter. Той ще опише за актуалната киберкултурна гражданска война – по какъв начин тя трансформира живота на хората и по какъв начин бизнесите могат да се възползват от нея.

Повече за ISACA: Организацията е записана публично в България през 2007 година поз името ISACA - Sofia Chapter. Целта на сдружението е да подкрепя и провежда развиването и образованието на експерти в региона на одита на осведомителните системи и одита на контролната среда в осведомителните системи. За реализиране на задачите си ISACA спомага интензивно и подкрепя просветителния развой и уголемява непрестанно професионалните знания на своите членове и ИТ експертите.

Историята на ISACA стартира през 1967 година, когато се основава Electronic Data Processing Auditors Association (EDP Auditors Association). Съвременното име на асоциацията е признато през 1993 година Днес ISACA има над 140 000 членове в над 180 страни. Организацията основава някои от главните рамки и стандарти в региона на ИТ одита.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР