На 27 май Шайло Джоли-Пит ще навърши 14 години. А

...
На 27 май Шайло Джоли-Пит ще навърши 14 години. А
Коментари Харесай

Брад Пит, рожденият ден на Шайло и какви са плановете им с Анджелина Джоли за празника

На 27 май Шайло Джоли-Пит ще навърши 14 години. А поради родителите си, рожденичката май ще има не едно, а цели две празненства по случая.

Анджелина Джоли е възнамерявала огромно тържество в дома, който населява с децата си. Имението се намира в непосредствена непосредственост до това на Брад Пит, само че двамата явно не желаят да се съберат за рождения ден на щерка си. Затова и артистът се надява да има опция да прекара няколко часа с хлапетата, само че без майка им.

Като рожденичка, Шайло ще има опцията да избере по какъв начин тъкмо да раздели времето си, с цел да може да бъде и с двамата си родители. По традиция Брад й прави закуска на рождения ден, тъй че купонът несъмнено ще стартира у тях и ще завърши с Анджелина, написа The Sun.

Нямаме подозрение, че и двамата ще дадат всичко от себе си, с цел да създадат деня паметен. Всичко, с изключение на да застанат още веднъж един до различен.

А Шайло не е толкоз разочарована от неразбирателствата сред родителите си, колкото от обстоятелството, че ще й се размине купонът с другари, за който си е мечтаела. Все отново, към този момент е в тинейджърска възраст и забавата с мама и тате не звучи толкоз ужасно. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР