На 27 май предстои дългоочакваната премиера на драматичната комедия Кълбовидна

...
На 27 май предстои дългоочакваната премиера на драматичната комедия Кълбовидна
Коментари Харесай

Национална премиера на театралната комедия Кълбовидна мълния във Варна

На 27 май следва дълго чаканата премиера на трагичната комедия „ Кълбовидна гръмотевица “ от Иван Радоев на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна

„ Кълбовидна гръмотевица “ предлага неповторима композиция от комизъм и потиснатост, което я прави по едно и също време блестяща комедия и малко тъжна. Подобно на всички огромни комедии, тя съдържа проницателния комизъм и иронията на Иван Радоев, само че също по този начин се допира до по-дълбоки тематики за личностното израстване, публичния напън и значимостта на това да оставиш диря в света.

Билети на касата на Театър БЪЛГАРАН

Главните функции в „ Кълбовидна гръмотевица “ се извършват от обичаните и уважавани артисти Албена Колева и Валентин Танев.

Албена Колева, щерка на именития български артист Тодор Колев, продължава фамилната традиция, като показва своя голям гений в многочислени театрални и кино функции.

Валентин Танев, въпреки това, е добре прочут на българската аудитория с разнообразните си функции както в театъра, киното по този начин и в малкия екран, притежател на голям брой награди, в това число Аскеер и Икар.

С впечатляващия си актьорски състав и опитни креативен екип, „ Кълбовидна гръмотевица “ е наложително заглавие за всеки фен на театъра. Независимо дали сте почитател на комедията, нещастието или просто търсите вълнуващо театрално преживяване, тази режисура сигурно ще ви обезпечи вечер, цялостна с страсти и смях.
Режисиран от Валентин Танев, прочут със своя извънреден гений и отдаденост към изкуството, спектакълът безспорно ще плени публиката с дълбочината и прочувствената си мощ и подсигурява, че този театър ще бъде запаметяващо се театрално събитие.

Не пропускайте опцията да станете част от премиерата на „ Кълбовидна гръмотевица “ на 27 май на сцената на Фестивален и конгресен център във Варна. Със своето звездно актьорско майсторство, вълнуващ сюжет и безконечните тематики, които изследва, тази пиеса сигурно ще остане в съзнанието ви дълго.

Запазете датата, закупете билетите си и се пригответе да бъдете запленени от магията на театъра!

Разгледайте идни събития на Театър БЪЛГАРАН в:

-

-
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР