На 27 май Косово получи 100 620 дози от ваксината

...
На 27 май Косово получи 100 620 дози от ваксината
Коментари Харесай

Косово получи над 100 хил. дози ваксина Pfizer чрез механизма COVAX

На 27 май Косово получи 100 620 дози от имунизацията на против COVID-19 посредством механизма COVAX. Това потвърдиха от Министерството на здравеопазването в изказване, представено от прищинския всекидневник Gazeta Express.
„ Пристигна пратка от 100 620 ваксини Pfizer с помощта на механизма COVAX. След идването на първата партида от 24 000 дози ваксини, последвана от втора с 38 400 дози, които сме получили преди две седмици, и 15 000 дози, дарени досега от Европейския съюз за Западните Балкани, имунизационните екипи са ваксинирали предпочитани групи и жители с хронични болести, както е несъмнено в Плана за имунизация “, се споделя в известието на Министерството на здравеопазването, предава организация Фокус.
 Бивш министър на Косово е наказан за полово принуждение Бивш министър на Косово е наказан за полово принуждение
Нуман Балич, някогашен министър на опазването на здравето на Косово, бе приет за отговорен от Основния съд в Печ за полово принуждение и наказан на...
От ведомството предизвестиха, че макар идването на ваксини пандемията от COVID-19 към момента не е завършила и прикани жителите да съблюдават рестриктивните мерки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР