На 27 и 28 октомври в Интерпред финансовият портал MoitePari.bg

...
На 27 и 28 октомври в Интерпред финансовият портал MoitePari.bg
Коментари Харесай

Експо “Моите Пари“ с второ издание на 27 и 28 октомври

На 27 и 28 октомври в Интерпред финансовият портал MoitePari.bg провежда второто издание на най-голямото събитие, фокусирано върху персоналните финанси в България – Експо „ Моите Пари “. Участие ще вземат водещи финансови институции, които ще дават потребна информация по отношение на планирането на персоналните финанси. Събитието е ориентирано към всеки, който има предпочитание да научи повече и да откри най-хубавия метод да ръководи своите средства.

И през двата дни на Експо „ Моите пари “ разполагаем на посетителите ще бъдат щандовете на водещи финансови институции и консултанти от сферата на вложенията, застраховането и други, като специфичен акцент на събитието и тази година ще бъде присъединяване с щанд на Централния депозитар – всеки заинтригуван ще може да получи безвъзмездна информация за партидите с акции, добити с бонове от всеобщата приватизация от 1997 година

Семинарната стратегия на Експо „ Моите пари “ ще даде отговори на въпросите - по кое време е подобаващият миг да стартираме да влагаме, какви са особеностите на общото обезпечаване и какво би трябвало да знаем за пенсионното обезпечаване? Разумното и дейно персонално финансово обмисляне е тематика, която вълнува от ден на ден хора в днешно време.

Първият ден от семинарната стратегия на Експо „ Моите пари “ ще стартира с лекция на Деян Василев, шеф на финансовия портал MoitePari.bg, на тематика КАК ДА ИЗГОТВИМ И СЛЕДВАМЕ ЛИЧЕН ФИНАНСОВ ПЛАН. Това встъпление ще бъде последвано от подробна информация по отношение на разликите сред пасивното и дейното вложение, показана от Цветослав Цачев, основен капиталов съветник в ЕЛАНА Трейдинг.

Вторият тематичен панел е отдаден на особеностите на общото обезпечаване и в частност – за какво е нужна застраховката „ Имот “, кои са актуалните способи за застраховка на автомобил и какво би трябвало да знаем за здравното обезпечаване.

Следобедната стратегия на първия ден от Експо „ Моите пари “ ще стартира с панел ФИНАНСОВА ГРАМОТНОСТ ЗА НАПРЕДНАЛИ, в границите на който Десислава Николова, старши финансов специалист в MoitePari.bg, ще показа динамично онлайн съпоставяне на УПФ (Универсален пенсионен фонд). Малко по-късно Стоил Петров от Warning Trading ще ни поучава по какъв начин да се предпазим от измами при вложение.

Семинарната стратегия през първия ден ще приключи с панела ДЪЛГОСРОЧНИ СПЕСТЯВАНИЯ И ИНВЕСТИЦИИ, присъединяване в който ще вземат Георги Георгиев, портфейлен управител в Карол Капитал Мениджмънт, Рада Златкова, управител „ Инвестиционни артикули “ в Сосиете Женерал Експресбанк, Георги Георгиев, портфейлен управител в Карол Капитал Мениджмънт, и Владимир Ралчев, началник отдел „ Стратегическо и Търговско Развитие “ в Сожелайф България. Те ще ни показват преимуществата на вложението на вноски, капиталовите артикули като опция за нашите спестявания и животозастраховането с опция за спомагателна рентабилност.

Финансовата просветеност на децата е измежду водещите акценти в програмата на Експо „ Моите пари “ 2018 и през втория ден от програмата уредниците са отделили особено внимание точно на построяването на трайни познания и умения за ръководство на персоналните финанси у децата. От 10:30 ще стартира финансовата работилница за деца „ На заем или не “, водена от Росица Вартоник, изпълнителен шеф и създател на Фондация „ Инициатива за финансова просветеност “. След нея програмата ще продължи с диалог на тематика по какъв начин да отгледаме финансово грамотни деца, в който акцентът ще се сложи върху превръщането на теорията в устойчиви поведенчески модели.

Програмата от втория ден на Експо „ Моите пари “ 2018 включва потребна информация по отношение на аргументите и вероятните решение на свръх задлъжнялостта и постоянно срещаните неточности при ръководството на персоналните финанси. Темите ще бъдат показани от Александър Грилихес, изпълнителен шеф на Фронтекс Интернешънъл, и Катя Миленова, финансов съветник в MoitePari Consult. Особено внимание ще се обърне и на опциите и провокациите при вложението в акции – Васил Големански, заместник-председател на Съвета на шефовете на Българската фондова борса, ще показа опциите за вложение на Българската фондова борса, а Даниел Дончев, началник „ Инвестиционни тактики “ в Карол Капитал Мениджмънт ще уточни преимуществата на секторното вложение.

Следобедната стратегия включва панелна полемика на тематика дълготрайното вложение в парцели и по какъв начин да изтеглим подобаващия за нас жилищен заем, присъединяване в която ще вземат Йордан Йорданов от „ Нов Дом 1 “ и Петър Илиев, действен шеф на Creditland. След това програмата ще продължи с панел, отдаден на различните способи на вложение, а Стойчо Недев от Vivainvest ще запознае посетителите с най-новите благоприятни условия за P2P вложение.

Организаторите са планували и доста изненади и награди за посетителите.

Повече информация за събитието може да следите на формалния уебсайт: expo.moitepari.bg

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР