На 27 и 28 май 2021 г. ще се проведе

...
На 27 и 28 май 2021 г. ще се проведе
Коментари Харесай

Двудневен форум за рестартиране на туризма в Молдова

На 27 и 28 май 2021 година ще се организира „ “. Двудневното събитие се провежда от организацията Invest Moldova и има за цел да свърже представители на туристическия отрасъл в Молдова с евентуални туристи, търсещи нови, непознати дестинации за незабравими прекарвания.

Почетни посетители на форума ще са министър-председателят на Молдова - Аурел Чокой, министърът на стопанската система и инфраструктурата – Лилия Палий, генералният секретар на Световната организация по туризъм - Зураб Пололикашвили, маестро Фридрих Пфайфър – диригент на Виенската държавна опера, посланикът на Швеция в Молдова - Ана Либерг, цивилен деятели, публицисти, блогъри, посланици на туризма в Молдова. Те ще споделят своя опит и визия по какъв начин би могъл да се рестартира туризма в Молдова. Двудневният конгрес включва полемики на тематика стратегически взор към развиването на туристическия бизнес; каква е ролята на известните персони и на диаспората за популяризирането на молдовския дух по света. Ще се обсъдят сполучливи и устойчиви районни начинания за развиване на туризма, както и разнообразни разновидности за предложение на разнородни туристически пакети.

Форумът ще се концентрира върху тактиката за свързване на Република Молдова с интернационалните туристически платформи и включването й към интернационалните начинания за възкръсване на сектора, съгласно новите провокации. Събитието ще приключи с награждаването на изявени посланици на националния туризъм, на пробивни „ дебютанти “ в сектора, както и на сполучливи туроператори, съумели да трансфорат рецесията в нови благоприятни условия.

Дневният ред на форума и регистрацията за събитието са налични на

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР