На 27-годишен постоянно пребиваващ у нас чужд гражданин, пушил цигара

...
На 27-годишен постоянно пребиваващ у нас чужд гражданин, пушил цигара
Коментари Харесай

Осъдиха двама младежи за държане на марихуана и шофиране след употреба на наркотик

На 27-годишен непрекъснато пребиваващ у нас непознат жител, пушил цигара с марихуана на детска площадка във Варна, в бързо произвеждане съдът наложи санкция. Той бил заловен на 24 септември тази година при инспекция по сигнал на жители в квартал „ Възраждане “, откакто към 20 ч. вечерта пушил навън на скамейка на площадката марихуана. Тогава у него била открита част от саморъчно свита цигара, както и 3 полиетиленови топчета със суха тревиста маса.

Общата стойност на държаната от подсъдимия марихуана възлиза на към 8 лв., като съответното действие
съставлява незначителен случай. След реализирано в правосъдна зала съглашение на подсъдимия беше наложена санкция в размер на 200 лв..
В друго правосъдно произвеждане, 19-годишен призна виновността си в това, че на 17 юли тази година, управлявал лек автомобил „ Пежо “ след приложимост на наркотично вещество - канабис, открито по надлежния ред. Съдът утвърди реализирано сред страните
съглашение, с което 19-годишният юноша беше наказан на 4 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Освен това той беше лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 10 месеца.
Съдебните актове са дефинитивни и влизат в действие незабавно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР