На 27 години Селена Гомес е петата най-следваща личност в

...
На 27 години Селена Гомес е петата най-следваща личност в
Коментари Харесай

Селена Гомес: Никой няма право да ми казва как да си живея живота

На 27 години Селена Гомес е петата най-следваща персона в Instagram, певица, актриса от 7-годишна възраст, продуцент на документални филми, човеколюбец и основател на козметична марка. Също по този начин, тя е претърпяла лупус, бъбречна трансплантация и тежка битка с тревогата и депресията.

Сега Селена е на корицата на новия брой на Interview и беседва искрено и с доза самоирония с Ейми Шумър за всичко, което има значение. А фотосесията към изявлението добавя концепцията за една млада дама, която прави каквото си желае.

Тревогите на Гомес напоследък са свързани най-вече с това дали искреността за персоналния й живот ще повлияе позитивно или негативно на кариерата й. Въпреки че не всеки път е била сигурна дали взима вярното решение, тя избира да споделя. И го прави, с цел да оказва помощ, а не с цел да приказват всички за нея.
 Снимка 476019

Тя не знае дали задачата й е да бъде опора на другите, само че обича хората и я е грижа за тях. Не желае да живее в свят, в който 11-годишно дете се самоубива поради вербална експанзия онлайн да вземем за пример.

Самата Селена е предходна през доста медицински проблеми и може да показа опита си с други в нейното положение. А и има платформата, от която да го направи и не се тормози да я употребява. " Знам, че карам някой да се усеща по-добре, да бъде свестен и чут и това значи доста за мен. "
 Снимка 476016

Певицата открива и нуждата да приказва от първо лице за страстите си , тъй като постоянно ги вижда неверно интерпретирани от медиите. А тя не желае да остане неправилно разбрана. Не желае някой да счита, че има нещо неприятно в това да страдаш от обич да вземем за пример.

" Толкова съм млада и ще не преставам да се трансформирам. И никой няма право да ми споделя по какъв начин да си пребивавам живота. "
 Снимка 476018

Именно нуждата да споделя истории от живота въодушевява Селена и за новия й албум. " Исках да бъда сигурна, че всяка ария значи нещо за мен, че показва история, през която съм предходна и през която към момента минавам. "

Например песента " Lose You to Love Me " написва при започване на годината, тъкмо откакто е прекратила медикаментозно лекуване. Тогава усеща, че е готово да влезе в студиото и още веднъж да бъде себе си. И счита, че точно с тази ария е съумяла да притегли и по-зряла публика.
 Снимка 476014

" Докато протоколирам албум, се усещам сигурна. Аз съм в балон, в който имам надзор върху всичко. Или пък като съм на снимачната площадка, всички там сме изолирани дружно. И това ме прави щастлива ", споделя Селена пред изданието.

Затова тя е безапелационна, че няма потребност да се тормозим за нея . Да, минава през доста сложни моменти, само че счита, че точно те са допълнили картината на нейния живот. А единственото й терзание от самото начало е било какво ще се случи с кариерата й.
 Снимка 476013

Защото знае, че има хора, които се възползват от слабостта на други. И макар че тя в никакъв случай не е демонстрирала уязвимост, я възприема като това, че другите са се тормозили за нея и са мислили, че е слаба. Но през днешния ден е претърпяла тези терзания.

Това, което Гомес в никакъв случай няма да спре да прави, е да приказва по в действителност значими тематики. И се надява да спрат да й задават глупави и безсмислени въпроси. А на питането на Шумър дали възнамерява да се кандидатира за президент, певицата с усмивка декларира, че няма сходни планове в идващите 30 години.
 Селена Гомес, биполярното разтройство и какво описа певицата за положението си
Диагнозата, която сложиха на Селена Гомес

Откровено за психологичното здраве

Дори зад козметичната линия на Селена се крие значимо обръщение - по какъв начин може да се накараш да се почувстваш ужасно още веднъж . Самата тя не счита, че дамите имат потребност от грим, с цел да се усещат красиви, само че го подарява на всички, които се усещат по-добре с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР