На 27 август, в 11:18 часа се случва Новолуние в

...
На 27 август, в 11:18 часа се случва Новолуние в
Коментари Харесай

Новолуние в Дева в събота: Време е за ново начало с този специален ритуал

На 27 август, в 11:18 часа се случва Новолуние в земния знак Дева, тъй че цялата Вселена приема характерностите на този забавен знак. Младата Луна има най-голямо въздействие върху ориста и живота на хората. Фазата на новолунието е идеалното време да започнете нещо ново или да измененията живота си.

Направете някои нови стъпки, които ще ви донесат непоклатимост и мир. Спрете, направете отмора и помислете по какъв начин можете да се посветите на личностното развиване. Новолунието в Дева ни прави земни, припомня ни, че животът е по-лесен, когато планираме нещата и измисляме тактика за благополучие.

Новолунието постоянно е стресиращо за индивида, спад на силата, време на преход от остарелия цикъл към новия. Има огромна възможност от обостряне на хронични болести. Тежката работа и рискованите действия са рискови. Повишената податливост към мързел, неверни дейности или илюзии могат да доведат до бизнес или креативен загуби. Това положение е особено и за деня преди и след Новолуние. Денят преди Новолунието единствено ще усили раздразнителността, споровете и нежеланието да разберете другите. Околните ще бъдат упорити и нападателни и нито един мотив няма да бъде годен, в случай че решението към този момент е взето. Това ще бъде подсилено и от точната площ на Марс към Новолунието.

 жена, новолуние

Преди всичко в самия пик на Новолунието човек се освобождава от всичко ненужно както на физиологично, по този начин и на тънко енергийно равнище. Ето за какво по това време е по-добре да се адаптирате към естествения темп на живот, който да ви помогне да се пречистите от токсините. Правете диети - постенето по време на Новолуние защищава от някои болести. Също по този начин разтоварете прочувственото си положение, работете със съзнанието и подсъзнанието.

Въздействието на Новолунието върху индивида продължава няколко дни. В този миг поражда уязвимост, прочувствена неустойчивост, отмалялост. Ето за какво е за предпочитане да се откажете от тежка работа, да не вземате значими решения, по-добре е да отделите време за отмора, медитация и духовни практики. Добре в този миг да се занимавате с разнообразни духовни практики, ориентирани към материално благоденствие. Първите дни на Новолунието са доста удобни за отричане от нездравословните привички и правене на проекти за бъдещето.

Един от най-хубавите способи да използваме силата на Новолунието в символ Дева е да се посветим на здравето на тялото, мозъка и душата си. Отнасяйте се към себе си с повече обич и деликатност, слушайте вътрешния си глас.

 жена

Ритуал по новолуние,
който ще ви помогне да извършите желанието си и да измененията живота си по метода, по който желаете.

Много удобно е да се гледа огън на Новолуние. Запалете свещ и се пробвайте да бъдете в умерено положение. Започнете да връщате в паметта си всички събития, които са ви се случили през последния лунен месец. Не тъгувайте, в случай че в спомените ви се появят не толкоз приятни моменти. Опитайте се да погледнете умерено на обстановката и да извършите нужните заключения за себе си. След това започнете да си представяте по какъв начин бихте желали да преживеете новия лунен месец. Дори и най-малките елементи за бъдещето са значими. Тези дребни неща ще ви оказват помощ да оформите мозъка си, върху който да надграждате и всичко да стартира да се осъществя във финия свят.

Всички ритуали осъществявани по време на етапа на новолуние са ефикасни. С тяхна помощ можете да постигнете осъществяване на стремежи, промени в живота. Но с цел да работят, е значимо откровено да вярвате в силата на Луната и нейната дарба да въздейства на живота ни.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР