На 27.07.2018 г. Младежкото обединение в БСП организира Кръгла маса

...
На 27.07.2018 г. Младежкото обединение в БСП организира Кръгла маса
Коментари Харесай

Корнелия Нинова и Младежкото БСП организират кръгла маса на Бузлуджа

На 27.07.2018 година Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия провежда Кръгла маса в границите на обичайния събор на левицата на Бузлуджа. Тя ще бъде отдадена на тематиката: „ Младите хора на Балканите: Мисия Оставам!” Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Събитието ще се организира в Дома на културата в гр. Казанлък. В 13,00 ч. кръглата маса ще открият ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ръководителят на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски, който е и модератор на полемиката.

В 13,15 ч.- 13,45 ч. политологът доцент доктор Борис Попиванов ще показа проучване за настройките на младежите на Балканите. От 13,45 ч. до 14,45 ч. ще се организира полемика с присъединяване на млади водачи от района.

В 15,00 ч.-15,30 ч. за представителите на медиите ще бъде дадена конференция.

В събитието ще вземат присъединяване млади водачи от Албания, Румъния, Сърбия, Словения и Черна гора, заместник- ръководителят на Българска социалистическа партия Деница Златева, членът на ИБ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев, Народно събрание на МО в Българска социалистическа партия и Областните координатори на МО в Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР