На 27.04.2018 г. Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с

...
На 27.04.2018 г. Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с
Коментари Харесай

Голям шахматен турнир организират в Пловдив, ето кога

На 27.04.2018 година Общински съвет по наркотични субстанции /ОСНВ/ с Превантивно–информационен център /ПИЦ/ - Пловдив, провеждат за пета поредна година шахматен шампионат под надпис: „ Мечтай, планирай, реализирай – живей същински! ”, който е част от годишната им акция: „ За да успеем, първо би трябвало да повярваме, че можем! ”.

Турнирът ще се организира от 10.00 ч. до 14.00 ч. в Общински детски комплекс – Пловдив. Съдия и водещ на шахматните срещи по време на шампионата ще бъде госпожа Илияна Полендакова, интернационален FIDE арбитър от Шахматен клуб „ Пловдив “.

За Купата на Общински съвет по наркотични субстанции с Превантивно-информационен център  - Пловдив, в разнообразни категории ще се състезават, възпитаници от пловдивски учебни заведения – от   начален до гимназиален курс, младежи и студенти от града.

Участниците ще играят при съблюдаване на „ Феър плей ” разпоредбите на шахматната игра.

Целта на мероприятието е да се покаже една друга опция на младежите за уплътняване на свободното време, посредством интелектуална, спортна и креативна ангажираност в битката с психоактивните субстанции.

Мероприятието ще се организира под патронажа на кмета на Община Пловдив и ще бъде намерено от ръководителя на на Общинския съвет по наркотични субстанции Живка Йовчева.

За всички участници в шампионата са готови награди – индивидуални  и отборни.

Пловдивчани са добре пристигнали на формалното разкриване в 10.00 ч., както и на церемонията по награждаването на спечелилите, към 13.30 ч.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР