На 26 януари почина малкият Филип, който от 7 години

...
На 26 януари почина малкият Филип, който от 7 години
Коментари Харесай

Почина Филип, който пострада след ваксина преди 7 години

На 26 януари умря дребният Филип , който от 7 години бе в положение на будна кома след сложена ваксина против морбили, паротит и рубеола. 
" Като множеството съзнателни, само че дезинформирани родители, поставяхме наложителните ваксини на Филипчо по календар, по отношение на неговата поправена възраст. Дойде ред и на Приорикс (Priorix) – имунизацията против МПР. Струваше ни се рано. Календарно Филип беше на 13 месеца, на каквато възраст се прави имунизацията при другите деца, само че по термин би трябвало към оня миг да е нямал и годинка. Попитах персоналният ни доктор, който безапелационно съобщи, че няма причина да се отсрочва, защото е настигнал връстниците си и е физически и неврологично здрав, т.е. може да я понесе. Без митинг го заведохме на уговорената дата, към момента уверени, че вършим най-хубавото за нашия Палечко. ", описа майката на Филип Светла Пенкова в изявление през 2017 година.
През предходната година от лъчение бе спрян запис с присъединяване на госпожа Пенкова и Младен Алексиев - родител на потърпевшо дете от ваксина от Варна. 
" Нещо, което също би трябвало да се знае е, че след, не дай си Боже случай, страната ти обръща тил и те оставя да се справяш безусловно самичък с всичко. Ако намериш метод да се справяш – намираш, в случай че не намираш – загиваш. ", споделя още майката на Филип. През годините фамилията единствено осигуряваше лекуването на сина си, без никаква поддръжка от страната. 
Екипът на Actualno.com изрича своите съболезнования на фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР