На 26-ти юни дванадесетокласниците от випуск 2020 година от трите

...
На 26-ти юни дванадесетокласниците от випуск 2020 година от трите
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен към абитуриентите: Стъпвайте смело напред!

На 26-ти юни дванадесетокласниците от випуск 2020 година от трите тетевенски гимназии - СУ,,Георги Бенковски “, ПГ по СЕУ и НПГГСД,,Сава Младенов “, получиха своите дипломи за приключено приблизително обучение. Тържественото им връчване се състоя при съблюдаване на нужните противоепидемични ограничения.
Общо 109 ученика прекрачиха прага на учебните заведения в Тетевен за финален път и се впуснаха самоуверено в своето странствуване, наречено живот. С благи думи, изпълнени с признателност, те се разделиха със своите учители, направлявали ги през последните години.

Гост на тържествата беше доктор Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, която насочи своя привет към зрелостниците:
,,Поздравявам Ви за сполучливо приключената образователна година. Година, в която всички бяхте изправени пред редица провокации, само че като едни откриватели, успяхте да се справите с тях… Стъпвайте самоуверено напред и крачете с дребни спокойни крачки, с цел да може да израствате по пътя си и да цените и улавяте опциите, които се появяват пред Вас…На добър час! “. Тя се обърна и към учителите и им пожела  все по този начин неуморно и отдадено да се оправят с провокациите на времето и да се грижат за образованието на младежите в Тетевен!

Борис Врабевски – зам.-кмет на Община Тетевен и Мария Стойчева – ръководител на ОбС-Тетевен, също бяха посетители на тържествата и поздравиха завършващите. Г-жа Стойчева връчи грамоти и награди от името на Общинския съвет на учениците, постигнали висок триумф и взели интензивно присъединяване в културния живот на община Тетевен. Част от премиите бяха обезпечени от господин Емил Максимов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР