На 26-ти октомври 2018 година, Професионалната гимназия по строителство, електротехника

...
На 26-ти октомври 2018 година, Професионалната гимназия по строителство, електротехника
Коментари Харесай

Професионалната гимназия по строителство в Тетевен отпразнува своята 55-та годишнина

На 26-ти октомври 2018 година, Професионалната гимназия по строителство, електротехника и услиги – Тетевен, отпразнува своята 55-годишнина от основаването си, оповестиха от Общината.
Освен тържеството, с което означиха празника, в Професионалната гимназия бе открит нов оборудван кабинет по нужната новооткрита специалност „ Моделиер-технолог на облекло “, компетентност „ Конструиране, моделиране и технология на облекло от текстил “ – образование посредством работа /дуално обучение/. Това е нужна за бизнеса специалност. Лентата преряза господин Марин Радевски – шеф на компания,,Калинел “, който оборудва новия кабинет.
Гости на професионалния празник бяха Мария Стойчева – Председател на общински съвет – Тетевен, Свилен Русинов – Зам.-кмет на община Тетевен, който поздрави присъстващите от името на доктор Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен.
Празникът приключи с посланието - остаряло и ново да вървят в синхрон, тъй като опитът учи, само че и възприема, тъй като постланото от първите е обогатено и би трябвало да продължава да се обогатява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР