На 26-ти и 27-ми септември Варна се включва в Европейската

...
На 26-ти и 27-ми септември Варна се включва в Европейската
Коментари Харесай

Науката завладява Варна за две нощи, програмата е богата и интересна

На 26-ти и 27-ми септември Варна се включва в Европейската нощ на учените, дружно със стотици градове от Стария континент. Във Варна на 26-ти септември на борда на научноизследователския транспортен съд „ Академик “, най-смелите ще имат опция да прегледат галерия „ 35 години НИК „ Академик “.

На 27-ми септември ще бъдат показани събития в две местоположения – Централен вход на Морска градина и Националната астрономическа обсерватория и планетариум „ Николай Коперник “. Откриването на Европейска Нощ на учените във Варна ще бъде на 27-ми септември от 17.00 ч. на централния вход на Морската градина, който ще се трансформира в мини панаир на науката с щандове с демонстрации и опити. Посетителите ще могат да се насладят на концерт на деца от учебни заведения и школи в морската столица, ще могат да се допрян до единствената в България изследователска миниподводница РС-8В и да се срещнат от близко с работата на подводните откриватели. Под мотото „ 100 години от основаването на Международния астрономически съюз “ обсерваторията „ Николай Коперник “ ще отвори порти за гости, с цел да ги запознае  с активността си и да им даде опция да вземат участие в научни полемики.

Всички гости ще могат да вземат участие в лотария. Пълната стратегия - тук 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР