На 26 септември гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 26 септември гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

Емилиян Енев и Лари Бийл гостуваха в „Нови хоризонти с Лили” по Дарик Радио

На 26 септември посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Емилиян Енев – цифров бизнесмен и Лари Бийл – финансист от Калифорния.



Емилиян Енев

В първата част на предаването, господин Енев показа своята софтуерна компания ReChek, която създава блокчейн-продукти. В тази връзка той описа за другата страна на блокчейн-технологията, оттатък криптовалутите и метод за печеленe на пари, а по-скоро като един „ цифров нотариус ”, за проследяемост и ръководство на данни. Разговорът към този момент и „ Startup Factory ” – съдружие, което гостът основава дружно със съидейници и има за цел да подкрепя предприемачеството в град Русе и района.



Лари Бийл

Във втората част на предаването, по Скайп от Съединени американски щати се включи американския финансист Лари Бийл. Той показа забавен материал, по отношение на назряващата война в Метавселената. Големите софтуерни компании се борят за клиенти, само че и за въздействие в интернет-пространството. Бе упомената новата компания „ Lamina 1 ”, която с по-малък запас прави конкуренция на Метавселената и предлага опция.

„ Миналата седмица тримесечните доходи и облаги за META бяха под упованията, което докара до редуциране на стотици чиновници. Може би войната е почнала! ” – заключи Лари Бийл.

Като музикален декор в предаването звучаха осъществявания на кънтри-певеца Кийт Ърбън от хитовия му албум от албума „ Days Go By ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР