На 26 октомври десетки хиляди българи опитаха да си купят

...
На 26 октомври десетки хиляди българи опитаха да си купят
Коментари Харесай

Не успяхте да си вземете билет за Ед Шийрън? Ето какво ще ви утеши.

На 26 октомври десетки хиляди българи пробваха да си купят билет за концерта " + – = ÷ x " на Ед Шийрън в София през 2024 година или най-малко по този начин посочваха цифрите на виртуалната " опашка " в уеб страницата на уредника на събитието в София Fest Team.

На електронния магазин, единствените оторизирани търговци за събитието, изписваше, че над 40 000 души са в чакалнята за цифрови билети в последните минути преди 10 ч. Десет минути по-късно броят на искащите да купят билет за Ед Шийрън към този момент беше двоен, а към 11 ч. стигна до над 155 000. По едно време броячът сподели над 220 000 души.

Мнозина от потребителите останаха неудовлетворени - по това, което се вижда от мненията под изявленията на Fest Team във.



Последното известие на уредниците в събитието гласи, че малко над 50% от билетите са се разпродали, а за всички, чиито средства са изтеглени от сметката им, само че не са получили удостоверение или са видяли екран за неточност, ще получат резервация и спомагателна информация до 72 часа.

,, " Чудесна " организация, накарахте ни през целия ден да стоим пред мониторите, с цел да НЕ успеем да си купим билети, да се дублират билети, уеб сайтът да не може да ни пренасочи за заплащане и така нататък проблеми. Пожелавам ви триумф с останалата " организация " на събитието, тъй като аз няма да бъда част от публиката на стадиона, с цел да не преставам да виждам сеири. ", написа човек в мненията.

,,Не знам за какво въобще сте си повярвали, че имате способността да организирате събитие от най-голям сан! Най-лошият user experience, който може да съществува - двойни изтеглени суми, разпадаща се система с пъти и още и още! ", споделя различен.

Много хора пишат, че като опция са си взели билети за концерта на изпълнителя в Букурещ, Румъния и в Белград, Сърбия.



Междувременно ИКЕА България направи превъзходен информационен ход, под формата на т.нар маркетинг в действително време.

,,Всеки, който не успее да си вземе билет, ще открие над 25 700 хартиени салфетки PALPFJÄRIL в магазини ИКЕА или на IKEA.bg ", написа марката в обществените мрежи с остроумната визия.

Друг профил, който употребява случая с груповото отвращение от неуспелите да се снабдят с билет за Ед Шийрън, е този на - платформа за налична и информация за политика в Инстаграм и X (бившия Twitter).



Active Politics припомня за значимостта от гласуването на локалните избори. Платформата ги разказва като,,много мощно събитие, което ще ни държи в въодушевление идващите 4 години ".

Днес в уеб страницата на Ticket Station няма опашка за концерта на Ед Шийрън и все още има останали билети от всички ценови категории.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР