На 26 и 27 февруари в ОКИ Красно село“ се

...
На 26 и 27 февруари в ОКИ Красно село“ се
Коментари Харесай

В ОКИ „Красно село“ се проведе обучителен семинар на тема: “Младежко участие в Европа: възможности за гражданска ангажираност”

На 26 и 27 февруари в ОКИ „ Красно село “ се организира обучителен семинар на тематика: “Младежко присъединяване в Европа: благоприятни условия за гражданска ангажираност ”, проведен от AEGEE-Sofia с поддръжката на дирекция „ Спорт и юношески действия “.

Мария Гончева, началник-отдел „ Младежки действия “, показа другите начинания, налични за младежите в столицата. Участниците се срещнаха и с опциите, които Столична община дава за финансиране на юношески действия като стратегия „ София – град на младите и дейните “ и „ Академия за ВИЗИОНЕРИ “. Осигуряването на благоприятни условия за пълноценно и интензивно присъединяване на младежите в публичния живот Гончева уточни за приоритет на локалната власт. Тя показа и работата на Консултативния съвет по политиките за младежта към кмета на Столична община, в чийто състав са включени представители на училищен и студентски препоръки, както и юношески организации.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР