На 26 и 27 февруари 2020 година се проведе оперативният

...
На 26 и 27 февруари 2020 година се проведе оперативният
Коментари Харесай

Проведе се Оперативният сбор на Военноморските сили

 На 26 и 27 февруари 2020 година се организира оперативният общ брой на командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов.

Основната тематика на сбора беше " Предизвикателства пред Военноморски сили при осъществяване на мероприятията, произлизащи от стратегическия обзор на защитата ".

Пред главния команден състав на военния флот, представители от Инспектората на Министерство на защитата, Съвместното командване на силите, Сухопътните войски, Военновъздушните сили, ВВМУ " Никола Вапцаров ", Регионална работа " Военна полиция " – Варна и военно окръжие Варна бяха показани отчети и презентации от заместник-командира на Военноморски сили флотилен адмирал Георги Пенев, началника на Щаба на Военноморски сили капитан І сан Камен Кукуров, началници на отдели и специалисти в Щаба на Военноморски сили.

Областният шеф на област Варна и кметът на община Варна показаха настоящи проблеми и вероятности за развиването на региона и града, а заместник-областният шеф на област Бургас показа вероятностите за развиване на региона.

По традиция капитан ІІ сан от запаса Атанас Панайотов направи историческа ретроспекция на тематика " Развитие на военния флот на България след формалното му очистване от Ньойския контракт (1919 г.) посредством закупуване на кораби втора употреба ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР