На 26 декември от 15:00 ч. bTV ще излъчи новия

...
На 26 декември от 15:00 ч. bTV ще излъчи новия
Коментари Харесай

Петя Дикова за филма си „Направи го сега: Приказка за бъдещето“, който ще бъде излъчен по bTV

На 26 декември от 15:00 ч. bTV ще излъчи новия филм на Петя Дикова „ Направи го в този момент: Приказка за бъдещето “. Той е отдаден на демографската рецесия в страната и на възходящия брой двойки с репродуктивни проблеми.

Петя Дикова, която е в очакване на второто си дете и неотдавна издаде книга за дълголетната, разяснява кино лентата в предаването „ 120 минути “.

„ Майчинството дава неподозирани сили и по тази причина съумях да завърша и книгата, и кино лентата. Идеята за кино лентата е на Андрей Арнаудов, който посредством Движение за национална идея (ДНК) е зает с демографската рецесия. Аз също имам акция за репродуктивните проблеми, тъй че обединихме сили “ – изясни Петя.

Тя добави, че филмът не е моралистичен и не е единствено за дами. Мъжете също има какво да научат от него. Сред известните персони, които вземат участие в плана, са Юлиана Дончева и.

„ Детето не пречи на кариерата, то я импулсира. Родителството не би трябвало да се отсрочва доста. В същото време ние почитаме избора на дамите, които са избрали кариерата. В България 250 000 двойки имат репродуктивни проблеми, тъй че тематиката е значима “ – заключи Петя Дикова.

На последния въпрос на водещия какво прави неговия другар Сашо Диков, Петя цитира смешка на своя татко: „ Жена не е съумяла да ме довърши, само че внучето Александър ще успее “.

Целия диалог
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР