На 26.12. т.г., около 11:15 часа, е постъпил сигнал за

...
На 26.12. т.г., около 11:15 часа, е постъпил сигнал за
Коментари Харесай

Огнеборците във Варна и областта се видяха в чудо по празниците


На 26.12. т.г., към 11:15 часа, е постъпил сигнал за пожар на покрива на къща, намираща се в гр. Варна, на ул. «Кавала». Няма потърпевши хора. Причина за случая е погрешно потребление на отоплителен апарат – печка на твърдо гориво. Унищожени са домашно имущество, електрически уреди, покривна структура – 50 кв. м., опушени са 100 кв. м стени, електрически кабели.

На 26.12. т.г., към 12:35 часа, е постъпил сигнал за пожар, зародил в л.а. «Опел», намиращ се на ул. «Чинар» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е неспазване на условия за сигурност при огневи действия. Увредена е задната част на автомобила.

На 26.12. т.г., към 14:00 часа, е постъпил сигнал за пожар, зародил в л.а. «Нисан», намиращ се  на пътя сред с. Рудник и гр. Бяла. Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Увреден е целият автомобил.

На 25.12. т.г., към 13:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в стаи от къща, намираща се в с. Осеново. Причина за случая е погрешно потребление на отоплителен апарат – камина. Унищожени са изцяло две стаи, домашно имущество, електрически уреди, мебели, покривна структура – 80 кв. м., опушени са 300 кв. м стени. При пожара леко е потърпевш мъж, живущ в къщата.

На 24.12. т.г., към 10:30 часа, е постъпил сигнал за пожар в къща, намираща се в гр. Белослав. Няма потърпевши хора. Причина за случая е погрешно потребление на нагревателен апарат. Унищожени са домашно имущество, опушени са 20 кв. м стени, дограма.

На 24.12. т.г., към 21:00 часа, е постъпил сигнал за пожар в къща, намираща се в м-ст «Траката». Няма потърпевши хора. Причина за случая е погрешно потребление на отоплителен апарат.

На 23.12. т.г., към 06:25 часа, е постъпил сигнал за пожар, горял в стопанска сграда, намираща се в гр. Аксаково. Няма потърпевши хора. Причина за пораждане на случая е късо съединяване. Унищожена е постройката и домашно имущество.

На 23.12. т.г., към 15:55 часа, е постъпил сигнал за пожар, зародил в л.а. «Ауди», намиращ се  на пътя сред Варна и Добрич. Няма потърпевши хора. Причината за случая е техническа нередовност. Увредени са защитна кора на мотор и кабели.

На 23.12. т.г., към 16:20 часа, е постъпил сигнал за пожар в къща, намираща се в с. Любен Каравелово. Няма потърпевши хора. Причина за случая е късо съединяване. Унищожени са домашно имущество, опушени са 30 кв. м стени.

9 са записаните пожари без директни материални вреди през миналото денонощие – в покрив, в боклуци и в железни контейнери, в улична лампа, в лек автомобил, в комин;
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР