На 26.04.2019 г., във Фабрика 126, Стамина ще ни представят

...
На 26.04.2019 г., във Фабрика 126, Стамина ще ни представят
Коментари Харесай

Изгряващите звезди на индустриалното техно Ayarcana и Ossian идват у нас на парти на Stamina

На 26.04.2019 година, във " Фабрика 126 ", Стамина ще ни показват за пръв път в България италианецa Ayarcana (Anthony Arcana) и британецa Ossian (Ossian Arnold), които ще създадат продължен back-to-back DJ сет.

Те не са отдавна на интернационалната сцена, само че бързо натрупат известност поради уменията и отличителното си индустриално звучене. Ayarcana записва за лейбъли като Grounded, Haven, Omen Recordings. Двамата имат релийзи за PLS.UK, а Ossian, дружно с Ansome, който е добре познато име в тези среди, основават лейбъла South London Analogue Material (SLAM). За него издават имена като Manni Dee, Joe Farr, Peryl и други

Ayarcana, Ansome и Ossian вършат впечатляващи лайв сетове, с които потвърждават уменията си да творят твърдо, безкомпромисно и нападателно индустриално техно. Освен това, би трябвало да се признае, държанието им на сцената те изпълва с сила.

У нас ще ни зарадват с удължен back-to-back DJ сет, а през останалото време ще се любуваме на Dimitar Georgiev, Cardioactive и Markov - резидентите на Стамина.

У нас електронната музика и по-точно техното, като че ли още веднъж е на мода и се появяват от ден на ден организации и клубове, които целят да вдъхнат живот в своята идея и да утолят жаждата за този вид нощно развлечение. За съжеление, част от тях остават в сянка, до момента в който по-комерсиалните притеглят публиката. Но известността не постоянно е гаранция за качество. За тези, които търсят качествена музика, другарска конюнктура и чист професионализъм в едно празненство, дано ви показва Стамина (Stamina).

Стамина дебютира на нашата сцена на 11.11.2017 година и още през цялото време демонстрира ясно концепцията си. Нещо ново, ненапълно ексцентрично за българаската сцена, само че сигурно - положително. Че и повече от положително. Истински рейв, с всичките си прелестни качества, на който посетителите са по-скоро семейство от колкото просто аудитория. До в този момент Стамина съумяха да завоюват сърцата на доста сериозни ценители на техното, само че безспорно заслужават повече. Те постоянно влагат цялата си душа в това, което вършат, само че за тях ще приказваме по-подробно идващ път.

Засега - датата е 26.04, мястото е Фабрика 126, а събитието не е за изпускане!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР