На 250 километра от Пловдив се изнесе ударната група на

...
На 250 километра от Пловдив се изнесе ударната група на
Коментари Харесай

Алтер его гостува на сатиричния клуб Морски таралежи

На 250 километра от Пловдив се изнесе ударната група на „ Алтер его ” и по-специално – в източна посока! Водещият на предаването, който в никакъв случай не е самичък, се стовари в Бургас като парашутен батальон в кадриран състав и реализира тайна среща с локални сатирици. Явката – Дома на писателите. Ятаците – двама от най-изявените представители на сатиричния клуб „ Морски таралежи ”: Ваньо Вълчев и Динко Павлов. Контактът – многопосочен. 

Това, последното, значи, че до момента в който Петър Краевски разменяше хумористична информация с бургаската агентура, неговото алтер его Краю Петровски разменяше флуиди с две застаряващи шведки на плажа – за похищение на вниманието. Същото второ „ Аз ” на познатия ви радио представител дегустира локални специалитети като цаца, кисело зеле и филе от акула със строго сатирична цел. Какъв е резултатът от органолептичните му опити ще разберете единствено, в случай че слушате предаването тази събота след новините в 15 ч. или повторението в неделя по същото време

 Снимка

На първата фотография, направена със задна дата, са документирани: Динко Павлов, Ваньо Вълчев, Петър Краевски и към този момент починалия ръководител на клуб „ Морски таралеж ” Георги Мавродиев, чиято светла сила беше измежду нас. 

В курса на предаването, преди разконспирирането на гостите, ще си спомним и за напусналия ни през 2016-та година стихотворец и сатирик Ивайло Иванов от Троян, както и за Сергей Румянцев от началото на предишния век.

На втората фотография е корицата на един от сборниците с хумористични текстове, който се издава от клуб „ Морски таралеж ”. Хвала!

„ Алтер его ” – ключова дума: „ цаца ”, отговор: „ карагьоз ”!

Автор и водещ – Петър Краевски
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР