На 25 юни ще се проведе инициативата Ден за акции.

...
На 25 юни ще се проведе инициативата Ден за акции.
Коментари Харесай

Денят за акции ще бъде на 25 юни

На 25 юни ще се организира самодейността " Ден за акции ". Тя се провежда от Българска фондова борса и Централен депозитар като следва нейното шесто издание. " Денят за акции " има за цел да подтиква дейното присъединяване на самостоятелните вложители на финансовия пазар, да усъвършенства капиталовата просвета и усили знанието за финансовите принадлежности в България.

" Инициативата се наложи и изключително в актуалната обстановка се чака с още по-голямо неспокойствие от самостоятелните вложители в страната ни. " Денят за акции " е катализатор на тяхната интензивност и роля на финансовите пазари. Очакванията ни за тазгодишното издание е да бъдат осъществени най-малко 3 пъти по-голям брой покупко-продажби по отношение на останалите дни. ", сподели доцент доктор Маню Моравенов, изпълнителен шеф на БФБ.

" На 25 юни самостоятелните вложители, които пожелаят да се разпоредят с акциите си, ще могат да го създадат изцяло гратис. Ще се радваме и тази година да следим обичайна интензивност, както и да насочим вниманието на хората към опциите за осъществяване на рентабилност посредством финансовия ни пазар. ", допълни
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР