На 25 януари певицата Мария Илиева даде живот на сина

...
На 25 януари певицата Мария Илиева даде живот на сина
Коментари Харесай

Мария Илиева брои 3 бона за раждането на сина си

На 25 януари певицата Мария Илиева даде живот на сина си Александър. Момченцето се появи на бял свят в столичната болница „ Света София ” посредством цезарово сечение, въпреки че изпълнителката до последно се надявала да роди по натурален път. Бебето обаче било ситуирано седалищно и това наложило интервенция, разбра HotArena.

Хора от обкръжението на Мария настояват, че тя броила близо 3000 лв. за специфичния ВИП пакет, кой предлага болничното заведение, включващ независим апартамент и спомагателни грижи за родилката и бебето. Операцията минала за по-малко от половин час, без затруднения, а Мария и дребният Александър към този момент са си у дома.

Запознати издават, че поп дивата авансово се допитала до астролог и избрала датата 25 януари съгласно рекомендациите му. Така се надявала да даде ослепителен старт на сина си в живота и да предопредели бъдещите му триумфи. Говори се, че певицата отказала да употребява услугите на детегледачки и решила, че сама ще се оправя с грижите за сина си. Годеникът й Георги Михайлов също помагал и се носел на крилете на щастието, откогато станал татко.

Изглежда, че появяването на бебето е съумяла да затопли връзката сред Илиева и мъжа й. Доскоро връзките им бяха много обтегнати и Жоро дори изкара близо месец в Съединени американски щати, надалеч от бременната си половинка. Според осведомени той се прибрал в България малко преди раждането и в този момент се опитвал да навакса пропуснатото време с жена си.

В музикалните среди се носи клевета, че фамилията на Михайлов въобще не утвърждава Мария за снаха, защото е с цели 13 години по-възрастна от него. Певицата наскоро чукна 40, а годеникът й е едвам на 27. По тази причина родителите на Жоро били срещу връзката му с Мария и се надявали някой ден синът им да се вразуми и да я зареже., написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР