На 25-ти ноември от 19:00 часа в Delta Planet Mall

...
На 25-ти ноември от 19:00 часа в Delta Planet Mall
Коментари Харесай

Звезди на родното кино идват в Delta Planet Mall за гала премиерата на най-новия български филм Диви и Щастливи“

 На 25-ти ноември от 19:00 часа в Delta Planet Mall – гр. Варна, ще се организира церемония премиерата на най-новата сантиментална екшън комедия " Диви и щастливи “. Търговският център беше определен за формалната прожекция на кино лентата пред представители на Община Варна, сътрудници и медии. Събитието ще се организира в най-голямото и съвременно кино отвън София, Cinema City в Delta Planet Mall. Билетите са към този момент в продажба – както на място, в самото кино, по този начин и онлайн.

Най-нетърпеливите фенове ще имат опцията както да гледат дълго чаканата многомилионна продукция, по този начин и да се срещнат със звездите на кино лентата Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано, да получат подписи и да се снимат с тях за спомен. В плана вземат участие още интернационално приетите звезди Базил Айденбенц, и Бен Крос, а, от българска страна – Дария Симеонова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и доста дру  ги родни звезди. Заедно с актьорите, в турнето ще се включи и режисьорът на кино лентата – Мартин Макариев.

Всички фенове, които нямат опцията да участват на  формалната премиера, могат да посетят постоянните прожекции на сантименталната екшън комедия от 29-ти ноември. Благодарение на големия интерес, с изключение на извънредната прожекция в границите на турнето, Cinema City ще зарадва своите фенове и с изключителни прожекции на " Диви и щастливи “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР